Ukraina köögi maitseelamused

SLAVA Ukraina restoran & kohvik on Ukraina sõprade tõeline kohtumispaik!

Tere tulemast SLAVA Ukraina restorani & kohvikusse! Meie menüü koosneb tervikuna keelt alla viivatest ukraina söökidest, mida valmistavad koduste retsepide järgi meie Ukraina kokad. Maailmakuulus borš pampuškaga, salo, Kiievi kotlet, sõrnikud, vareenikud, Kiievi tort ja paljud muud hõrgutised viivad keele alla ja toovad teid ikka meie juurde tagasi.

See võib tulla üllatusena ja Ukraina on ka rikkalik veinimaa. SLAVA Ukraina vinoteegist leiab üle 40 erineva veinisordi igal maitsele. Lisaks sellele valmistame ise käsitöö kalja ning omatehtud napse nagu hrinovuha ja zuravljõna. Liskas veinidele saab ainsana Eestis meie juures proovida kuulsat Lvivi kohvi.

SLAVA asutamisel oli kõige olulisem Ukraina ja ukrainlaste toetamine. Kõik meie töötajad on sõja eest põgenenud ukrainlased. Oleme avatud kõikvõimalikule koostööle Ukraina toetuseks.

Veetke meie juures mõnusalt aega kas sõprade või perega, nautides ukraina sööke ja jooke. Ootame Teid külla!

Meie lugu

Soovisime panustada Eestis Ukraina asja ajamisse ja otsustasime seda teha väärtustades maitseküllast Ukraina kööki. Nii sündis Põhja-Tallinnas, Kopli ja Vana-Kalamaja tänava nurgal SLAVA Ukraina restoran ja kohvik.

Meie menüü koosneb tervikuna keelt alla viivatest ukraina söökidest, mida valmistavad koduste retseptide järgi Ukraina kokad. Muidugi ei räägi me ainult boršist, kuigi see maailmakuulus supp on meie köögis aukohal, pampuškadega nagu peab. Ukraina köögis on palju isuäratavat, mida tasub meie juures maitsta. Restoranis on suur elava tulega grill, kus valmivad grillroad. Ilusa ilmaga saab meeldivalt aega veeta meie suurel väliterrassil.

Restoranis on igal laual Ukraina eri piirkonna muster. Selles mustrite virvarris saate aimu, kui suur ja mitmekesine riik Ukraina tegelikult on!

SLAVA asutamisel oli kõige olulisem Ukraina ja ukrainlaste toetamine. Meie tiim koosneb Ukrainast sõja eest pakku tulnud tublidest naistest. Ärge pange pahaks, kui meie inimesed eesti keeles kõigest aru ei saa. Nad tõesti püüavad! Soovime müüa võimalikult palju Ukraina päritoluga sööke ja jooke. Teeme koostööd Ukraina kultuuritegelastega. Pakume Ukrainaga seotud projektidele võimalusel tasuta ruume. Näiteks punuvad tublid vabatahtlikud meie juures Ukraina kaitseväele varjevõrke. Oleme avatud igasugusele Ukraina teemalisele koostööle. Võtke julgesti ühendust ja arutame, mida saaksime ühiselt teha.

Slava Ukraini! Herojam Slava!

Verified by MonsterInsights